Ffansi har gjort både BPH och MH!

Ffansi har gjort både brukshundklubbens MH och SKKs – BPH med helt ok reslutat, även på skotten.

I testsituationen var hon inte intresserad av att leka och hon är inte så intresserad av att stifta nya bekantskaper med folk. Genom hela testet är hon däremot trygg i sig själv och orädd i alla moment – även vid skotten. Jag trodde att MH:t skulle ge lite mer info om hennes jaktlust – som jag upplever ganska stor – men det gav inget utslag alls. Momentet finns ju inte i BPH:t och är något som jag saknar – åtminstone när det gäller terrierraser. Kanske är MH helt enkelt inte lämpligt för mindre raser, leksaken var exempelvis lika stor som henne själv! På det sättet är BPH:t bättre anpassad för olika raser…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...