Östsvenska Terrierklubben 2018!

Ffansi fick sitt första CERT och blev bäst i rasen igår! 

Tyvärr förmörkades framgångarna av att en arg skotte flög på henne när vi gick förbi och hon fick ett sår på ena skinkan. Vi hoppas hon inte blev för påverkad av det som hände! Och vi hoppas att det inte blir ett fult ärr! Att folk inte kan ha sina arga obehagliga hundar i bur…

Och så gjorde Smokey och matte Sandra succé! Sandra visade honom själv och såg ut som hon aldrig gjort annat. Duktige Smokey fick Excellent med Hederspris och blev bäste valp. Ekipaget fick också gå en runda i stora ringen men blev inte utvalda att fortsätta. Men att bara få vara med där är stort och roligt!

Ffansi gick en runda i Junior BIS:set men blev inte utplockat, så då valde vi att avbryta så att hon fick åka hem med matte Linn att få läka och vila istället. Lilla hjärtat vilken otur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait