Utställning Växjö 2018!

ETT-arnas första inlägg får handla om utställningen i Växjö 2/11 2018 där lille Smokey gick i valpklass för första gången och Ffansi i juniorklass för andra gången. De var båda otroligt duktiga och fick fina kritiker, men de gick tyvärr inte vidare denna gång. Smokey fattade på en gång hur man ska stå fint i utställningsringen och han skötte sig över förväntan. (Se bild!) Excellent, blev betyget. Tack matte Sandra, som tar fint hand om vår kille! Smokey * Stonemeadow’s Hot Stuff.

Ffansis debut var i Sundsvall för några veckor sedan, där hon fick Excellent med fin kritik. I Växjö blev det bara Very Good, men ändå skötte hon sig utmärkt och stod och rörde sig fint i ringen. Tack matte Linn som tar så väl hand om henne! Ffansi * Shedan Fancy Dancer. Vi försöker ta bild i Södertälje tycker jag 🙂

Vi fick veta sedan att domaren var en tuffing, så jag är nöjd med resultatet och ser fram emot den 11/11 i Södertälje!

<3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...